>> Kijk in het kantoor <<

 

 

 

Wat is het 'PRINT-THE-NET PROJECT'?

Veel mensen leven met een grote angst en onwetendheid betreffende het nieuwe fenomeen genaamd 'het Internet'. Dit is begrijpelijk. Miljoenen mensen verlangen continu naar uw aandacht. Willen ze uw geld? uw mening? uw stem? uw lijf? Beeldschermen vol informatie en 'links' naar nog meer informatie stichten willekeur en onverschilligheid. Informatie komt uit alle hoeken en kieren. Dit massacommunicatie- / informatie- / masturbatietijdperk hunkert naar orde. Het ApFab team print het internet voor u uit, zodat u het in uw luie stoel kunt lezen, op een tijdstip wanneer het u past, zonder torenhoge energierekeningen en 'inbelkosten'.

Op basis van thema kunnen wij u éénmalig een internetpagina toesturen (per post of fax), voorzien van origineel ApFab keurmerk. Zo blijft u up-to-date met de zo snel veranderende wereld! Schrijf u hier en nu in!

 

Wat is het Internet?

Er is een revolutionair nieuw fenomeen op onze planeet aan het ontstaan. Miljoenen mensen zijn via een communicatienetwerk, oorspronkelijk voor defensiedoeleinden aangelegd, met elkaar verbonden en wisselen daar de nieuwste recepten, filosofie, roddels, koetjes en kalfjes uit. Dit doen ze dag en nacht, vierentwintig uur, dus ook buiten kantooruren. De verbinding van al deze computers wordt 'het internet' genoemd. Dit uitdijende fenomeen is intercultureel en intercontinentaal. Het internet vervult de menselijke behoefte om te verbinden.
Je hebt enkel een computer nodig en een telefoonverbinding. Vervolgens heb je de beschikking tot informatie over nagenoeg alle thema’s die je maar kunt bedenken. Je moet het als volgt voorstellen:
je gaat naar de kroeg en besluit met iemand te praten over origami. Je weet dat er vast wel één of twee mensen in die kroeg zitten die ook van origami houden, maar hoe weet je welke mensen dat zijn? Moet je kijkhard gaan roepen: "Hallo! Wie wil er met mij over origami praten!?" Dat is met internet niet meer nodig. Op het internet staat een tafeltje met een groot bord origami in de kroeg en aan die tafel zitten een paar miljoen mensen van over de gehele wereld die willen praten over origami. Nou zitten al deze mensen niet echt aan één grote tafel, maar anoniem thuis achter hun eigen personal computer.

Blijven er na deze uitleg nog vragen over 'het internet'? Geen zorgen, voel u niet buitengesloten! wij printen 'het Net' wel even voor u uit.

 

Wat is ApFab?

ApFab is een non-profit organisatie die in het leven is geroepen als autoriteit om de chaos der informatie te ordenen, zodat u de vrijheid terug kunt winnen zelf uw keuzes te maken.

Om het ordenen te vergemakkelijken, spitst ApFab zich toe tot hedendaagse informatie media en in het bijzonder de digitaal gerepresenteerde, aangezien geschreven informatiedragers tegenwoordig al zeer goed geordend zijn in bijvoorbeeld inhoudsopgaven en bibliotheekcatalogi.

Na een diepgravend wetenschappelijk onderzoek met veel statistische modellen en enquêtes toegepast op willekeurig opgerakelde subthema’s, zijn we tot de volgende lijst van 102 significant weloverwogen categorieën.